İngilizce Hazırlık Muafiyeti ve Seviye Belirleme Sınav Sonuçları

Yabancı Diller Yüksekokulu İngilizce Muafiyet ve Seviye belirleme sınavı sonuçları ekte sunulmuştur. Teknik sebeplerden dolayı sınava giremeyen öğrenciler için 2 Ekim Cuma günü saat 10:00'da yeni bir sınav yapılacaktır. Sınava İngilizce Mütercim-Tercümanlık, İngilizce Öğretmenliği ve Uygulamalı İngilizce ve Çevirmenlik bölümü öğrencileri katılabilecektir.

Uygulamalı İngilizce ve Çevirmenlik ve İngilizce Mütercim Tercümanlık Bölümü öğrencileri kullanıcı adı olarak öğrenci numaralarını şifre olarak  TC kimlik numaralarıyla sisteme giriş yapabilirler. İngilizce Öğretmenliği öğrencileri ise kullanıcı adı ve şifreleri olarak öğrenci numaralarını kullanacaklardır.

29 Eylül Salı günü  yapılması planlanan hazırlık bilgilendirme toplantısı 5 Ekim Pazartesi günü SİUZEM (Siirt Üniversitesi Uzaktan Eğitim Merkezi) online eğitim platformu üzerinden ilgili ders saatlerinde öğretim elemanları tarafından yapılacaktır.

ENDER EMRE ETİZ / 3653
28.9.2020