Yüksekokulumuz Ve Milli Eğitim Müdürlüğü İşbirliği İle Düzenlenen Panel

Üniversitemiz Yabancı Diller Yüksekokulu ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle “Yabancı Dil Eğitiminde Sorunlar ve Yeni Yaklaşımlar” konulu panel düzenlendi.

İl Kültür merkezinde düzenlenen panele, Milli Eğitim Müdürü Fethi Suay, kurum müdürleri, ilk ve orta dereceli okullarda görev yaban yabancı dil öğretmenleri ve yabancı dil bölümü öğrencilerinin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Büyük bir ilgi çeken panelde Siirt Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Tahir Yaşar, Yabancı Diller Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Zeynep Harputlu, Yrd. Doç. Dr. Cüneyt Demir ve öğretim görevlisi Ferit Şahin’in katılımıyla ülkede yabancı dil sorunları farklı açılardan masaya yatırılarak çözüm yolları ele alındı.

Yrd.Doç.Dr. CÜNEYT DEMİR (0484) 212-1111 / 3852
Yabancı Diller Yüksekokulu