Yabancı Diller Yüksekokulu ve Hazırlık Ders Programları (2022-20223 Yılı Güz Dönemi)

Yabancı Diller Yüksekokulu İngilizce Mütercim Tercümanlık Bölümü ile İngilizce Hazırlık Sınıfların ait ders programı ekte sunulmuştur.

Hazırlık Sınıfları İçin;

Hazırlık Sınıfı Şubelendirmesi 23 Eylül 2022’de Ders Kayıt İşlemleri tamamlandıktan sonra yapılacaktır.

Hazırlık Ders kayıt İşlemleri Harç Ücreti ödemeyen öğrencilerden dolayı sonuçlandırılmamaktadır. Harç Ücretlerini 23 Eylül 2022’ye kadar yatıran öğrencileri Hazırlık Ders Kayıtları Yapılacaktır.

Harç Ücreti Ödemesi Gerekenler; İkinci Öğretim, İkinci Üniversite (Birden Fazla Bölüm Okuyanlar), Yabancı Uyruklu Öğrencilerdir.

İngilizce Mütercim Tercümanlık Bölümü için;

Derslere göre Şubelendirme işlemi Öğrenci Numarasının Son Rakamına Göre Yapılacaktır.

Son Rakamı Tek olan A Şubesi, Çift olan B Şubesi olarak belirlenmiştir.

Not:

Ders Kayıt İşlemleri Hakkında;

Ders kayıtlarında onaylama ve düzeltme işlemleri için öğrencilerin 26-30 Eylül 2022 tarihleri arasında varsa değişiklik veya düzeltme taleplerinin Akademik Danışmanlarına ileterek onaylatmaları gerekmektedir. Ders kaydı ile ilgili tüm sorumluluk öğrenciye aittir.

1.Sınıf Öğrencilerinin İlk Dönem Kayıtları Öğrenci İşleri Tarafından yapılacaktır.

MEHMET AZGER (0484) 212-1111 / 3860
21.9.2022