Yabancı Diller Yüksekokulu Oryantasyon Programı

Yüksekokulumuz İngilizce Mütercim Tercümanlık Bölümü 1. Sınıf ile Hazırlık sınıflarına Oryantasyon Programı düzenlendi. Programda Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Selman YEŞİL Öğrencilere hitaben üniversitemiz ve yüksekokulumuzun kısa bilgilendirmesini yaptı. İngilizce Mütercim Tercümanlık Bölüm Başkanı Doç. Dr. Zeynep HARPUTLU SHAH Bölüm hakkında bilgilendirme ve açıklamalarda bulundu. 
Hazırlık Programında görevli Öğr. Gör. Ayşe AŞHİN ile Öğr. Gör. Ardeniz ÖZENÇ öğrencilerin hazırlık programı ders içerikleri, kaynak bilgileri, sınav ve değerlendirme ölçütleri ile başarılı hazırlık programı geçirmeleri için gerekli bilgilendirmelerde bulundular. 1. Sınıf öğrencilerimizin Akademik Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Emre Bekir GÜVEN Öğrencilere Üniversitemiz, Yüksekokulumuz, Bölümüz ile ilgili genel bilgilendirme yaparak, öğrencilerin üniversite hayatlarına dair önemli bilgilendirmeler yapmıştır.
 Öğrenci İşleri Sorumlusu ve Bölüm Sekreteri Mehmet AZGER Öğrenci İşlemleri, Öğrenci Kayıtları, İletişim, Belge Bilgi Talepleri ile ilgili mevzuatlar hakkında bilgi vererek Web sitesi ile Öğrenci Otomasyonu hakkında uygulamalı olarak tanıtımları ve kullanımları hakkında bilgi verilmiştir. Program sonunda öğrencilere ikramda bulunulmuştur.
MEHMET AZGER (0484) 212-1111 / 3860
Yabancı Diller Yüksekokulu
12.10.2022